Möjligheterna med vinterdäck
Föregående

Möjligheterna med vinterdäck

Nästa

Se fördelarna med vinterdäck

Vintern är inte en säsong för att stuva undan din cykel; det är en möjlighet till ett upplyftande cykeläventyr. Nyckeln? Vinterdäck. I det här inlägget upptäcker du varför dessa däck är en lösning som främjar säkerhet, förlänger cykelns livslängd och möjliggör cykling året runt. Dessutom säkerställer vårt enkla schemaläggningssystem en smidig övergång till vinterdäck och gör vintercyklingen bekymmersfri.

Förhöjd säkerhet: En absolut prioritet

Vinterdäck ger ett oöverträffat grepp på snö och is. Att investera i vinterdäck är ett åtagande för din säkerhet, vilket markant minskar risken för olyckor på hala vintervägar.

Skydda din cykel: Vinterdäck för långsiktig hälsa

Om du vill kunna cykla på vintern ska du undvika att cykla på sommardäck. Vinterdäck skyddar nämligen din cykel från vinterelementen och kan förlänga dess livslängd samtidigt som de minskar behovet av frekvent underhåll.

Året runt cykling: Omfamna vinterlandskapet

Det är inte bara för din säkerhet vi rekommenderar att du byter till vinterdäck. Genom att fortsätta cykla på vintern får du njuta av det (förhoppningsvis) snötäckta landskapet. Du slipper trängas på en spårvagn eller fastna i köer på motorvägen. Låt inte det kalla vädret stoppa dig från att njuta av cyklingen. 

Gratis förvaring av sommardäck vid däckskifte i Cykelfikets verkstäder!

Nyttja Cykelfikets erbjudande att gratis förvara dina sommardäck på våra verkstäder på Erik Dahlbergsgatan 26 och Sofiagatan 4. Det är en extra förmån för att säkerställa att övergången till vinterdäck är så bekväm som möjligt. Läs mer om detta här!

Rusta upp, trampa vidare!

Vintercykling är ett äventyr som väntar på att omfamnas. Utrusta din cykel med vinterdäck, säkerställ din säkerhet, skydda din cykel och förläng din cykelglädje. Boka din tid enkelt och låt oss trampa in i vintern tillsammans. Din cykel, utrustad med vinterdäck, är din nyckel till en säsong av cykelglädje. Rusta upp, trampa vidare och låt varje snöig pedal vara meningsfull!


Boka tid för däckskifte

Recensioner från våra kunder

Riktigt bra. Snabb hjälp, bra pris och framför allt kunnig personal. Gott kaffe med

Eskil Öberg Örtendahl

Väldigt mysigt café och smart med ett cykelfik där man kan fixa cykeln och köpa tillbehör. Den grillade levainmackan med västerbottenost, ruccola och timjan är väl värd 95kr. Gillar hur de håller det enkelt, vegetariskt och gott.

Belinda A

5/5 cappucino, weirdly enough one of the best I've had (at least from the moustached guy).

Hannes Nyberg

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev