Förvara dina däck hos oss: Cykelfikets däckhotell!
Föregående

Förvara dina däck hos oss: Cykelfikets däckhotell!

Nästa

Förvara dina däck hos oss: Cykelfikets däckhotell. 

Vill du kunna cykla året runt genom att byta till vinterdäck, men inte vet vart du ska göra av dina sommardäck? Då är du välkommen in till vårt däckhotell på Cykelfiket! Vi erbjuder kostnadsfri förvaring av både vinter-och sommardäck när du bokar ditt däckskifte hos oss. 

Däckhotellupplevelsen: Där bekvämlighet möter kvalitet

Tänk dig en bekymmersfri vinter där din cykel är utrustad med den perfekta uppsättningen vinterdäck utan att du behöver lyfta ett finger. Det är verkligheten på Cykelfiket, där vårt däckhotell säkerställer en smidig övergång från sommar till vinter, och vice versa. Vårt dedikerade team på våra tre verkstäder på strategiska platser runt om i Göteborg är redo att hantera alla önskade däckbyten, vilket erbjuder dig högsta bekvämlighet och kvalitetsservice.


Våra verkstäder: Erik Dahlbergsgatan 26 och Sofiagatan 4

Två av våra tre verkstäder erbjuder förvaring av dina däck. De ligger i Vasastan på Erik Dahlbergsgatan 26 och i Härlanda på Sofiagatan 4. De är mer än bara servicecenter – de är dina knutpunkter för säsongsmässiga däckskiften. För din bekvämlighet är dessa verkstäder bemannade med skickliga mekaniker som förstår nyanserna i installation av vinterdäck och säkerställer din säkerhet på Göteborgs vintervägar.


Det Vinnande Erbjudandet: Kostnadsfri Sommardäcksförvaring

Vi tror på att ge våra kunder cykelservice utöver förväntan. Därför erbjuder vi som en del av vår däckskifteservice kostnadsfri förvaring av däck. Lita på oss med dina sommardäck under vintermånaderna, och vi kommer att hålla dem säkra i våra verkstäder. Det är ett erbjudande som inte bara effektiviserar dina säsongsdäcksbyten, utan också frigör utrymme hemma – allt utan extra kostnad för dig.


Hur det fungerar: Smidigt och effektivt

Att utnyttja vårt däckhotell är enkelt. Så här fungerar det:

  1. Boka ditt vinterdäcksbyte här  eller kontakta oss så hjälper vi dig med bokningen på din föredragna verkstad – Erik Dahlbergsgatan 26 eller Sofiagatan 4.
  2. Lämna dina sommardäck hos oss - När du kommer för ditt vinterdäcksbyte lämnar du dina sommardäck hos oss. Vi märker och förvarar de säkert tills du behöver dem igen.
  3. Njut av fördelarna - Med dina vinterdäck på plats och dina sommardäck säkra hos oss är du redo att erövra vintervägarna utan att behöva tänka på förvaringen. 

Bortom däck: Ett åtagande för kundkomfort

På Cykelfiket förstår vi att det inte bara handlar om däcken; det handlar om att förbättra din totala cykelupplevelse. Våra verkstäder är utformade för att vara bekväma och kundvänliga, vilket säkerställer att ditt besök är lika trevligt som det är effektivt. Ta en kopp kaffe i vårt mysiga café, anslut till vårt kostnadsfria Wi-Fi och gör din tid hos oss till en trevlig paus från din dag.


Slutsats: Smidiga säsonger, jämnare turer

På Cykelfiket omdefinierar vi vintercykling med vårt däckhotell. Säg adjö till stressen av säsongsmässiga däckbyten och hej till en smidig, bekymmersfri upplevelse. Anslut dig till skaran nöjda cyklister som har omfamnat vårt koncept – däckhotellet på Cykelfiket. Boka ditt vinterdäcksbyte idag och låt oss ta hand om resten. Dina däck och ditt sinne är i trygga händer på Cykelfiket!Recensioner från våra kunder

Riktigt bra. Snabb hjälp, bra pris och framför allt kunnig personal. Gott kaffe med

Eskil Öberg Örtendahl

Väldigt mysigt café och smart med ett cykelfik där man kan fixa cykeln och köpa tillbehör. Den grillade levainmackan med västerbottenost, ruccola och timjan är väl värd 95kr. Gillar hur de håller det enkelt, vegetariskt och gott.

Belinda A

5/5 cappucino, weirdly enough one of the best I've had (at least from the moustached guy).

Hannes Nyberg

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev