website

FAQ

Så fort vi är klara med din cykel får du ett sms om att den är redo att hämtas.


I vårt bokningssystem så kan du boka en tjänst åt gången. Om du har flera problem på cykeln du önskar åtgärda under samma dag så går det bra att boka fler tjänster i vårt bokningssystem.


Om du skulle behöva ändra din bokade tid går det bra att ändra tiden eller avboka i bekräftelsemailet som du fick när du gjorde din bokning.


Ja! I vår butik på Heden finns cyklar som går att hyra. Hyr cykel för 300kr/dygn eller i en hel vecka för 1500kr. Klicka här för att komma till uthyrningssidan.


Inga problem! Om du inte hinner komma och hämta cykeln samma dag som vi meddelar dig så får den stå kvar hos oss. 


Ja! Alla våra butiker har en cykelpump på utsidan som alla får använda. Den är igång dygnet runt så den kan hjälpa dig även när vi inte är på plats. 


Utöver att reparera cyklar så utför vi även service på elsparkcyklar av märkena Xiamo och Ninebot. Detta bokar enkelt du på samma sätt som en vanlig cykel. 


Våra öppettider hittar du på google. Dessa försöker vi hålla så uppdaterade som möjligt, men vissa dagar kan de avvika.


Hos oss får du alltid hjälp direkt i butik, men vi kan inte garantera att vi kan utföra arbetet på din cykel på studs. Det innebär att vi hjälper dig att boka in en tid och så börjar vi på din cykel så fort vi kan. Om vi har ett ledigt schema så kan vi oftast göra jobben direkt.


Use this text to provide detailed information like sizing, shipping, ingredients, or to answer frequently asked questions.


I de allra flesta fall kan vi beställa in cykeldelar om de inte redan finns i butik. På vår hemsida finns ett beställningsformulär där du kan fylla i exakt vilken del det är som du saknar. Om du vill ha delen hemskickad så tar vi vår standard fraktkostnad som ligger på 149 kr. 


När det gäller att byta eker så är det enklast att kontakta oss. Arbetet för att byta en eker kan variera mycket så därför går det inte att ha som ett servicealternativ.


Ja! Detta kan du göra i vårt bokningssystem eller genom att trycka här.


  • Kaffe

    Vår espresso, som vi använder i alla tre butiker, kommer från Bergstrands Kafferosteri som rostas på Ringön här i Göteborg. För tillfället använder vi deras 8.2 blend med toner av skog, rostade hasselnötter och skumbanan.

  • Fika

    Vi vill inte bara erbjuda våra kunder utmärkt cykelservice utan vill även att fikat ska smaka bra. Därför beställer vi våra bullar och vårt bröd från det prisbelönta Konditori Kampanilen.