website

Rides

Vi konsumerar enorma mängder cykling på Cykelfiket. Vi älskar att få vägleda och visa vad cykling innebär för oss. Därför erbjuder vi flera olika rides i veckan så du kan få följa med och ta del av det fantastiska med cykling.

I dagsläget så utgår vi ifrån Sofiagatan 4 med våra rides.

Välkommen!

Häng med och cykla med oss

Mysiga stunder

Har du en fråga gällande våra rides?

Vad våra kunder säger

Recensioner

"Aldrig varit med om bättre support. Beställde en cykel från Danmark till Cykelfiket för hjälp med montering. Cykelfikets personal är så otroligt trevliga, hjälpsamma och omtänksamma att ha att göra med. Det här är verkligen ett ställe som tänker på deras kunders bästa. Ser fram emot att ha anledning att gå tillbaka."

Marvan - Google Reviews

"Jag vill verkligen tacka för ett fantastisk bemötande i er urmysiga butik/verkstad. Och vilken service sedan!!! Jag säger bara WOW!!! Efter snabb okulär besiktning konstaterades att en Mellanservice var lämplig och den gick på mindre än 1 timme. Fick tillbaka en ”helt ny” cykel!!! Ni är verkliga proffs, både på att meka cykel men också servicen till mig som kund!! Jag ger er 5 av 5 !!! Hjärtligt tack // Karolina"

Karolina Lundell - Google reviews

“Jättemysigt café med tillhörande cykelverkstad som levererade proffsig service!! Cykeln kändes som ny efter att den blivit ompysslad av Cykelfiket!”

Linnéa Löfqvist - Google Reviews

“Hjälp och trevlig service på studs. Kaffe och svalkande dricka i solen medan cykeln får kärlek! Cykeln klar på mindre än en timme! Älskar redan konceptet - Cykelfiket kommer ta över världen! Kom ihåg var ni löste det först! ;)”

Linus Hansson - Google Reviews

“Kom in med din cykel, få den fixad. Ta en god kaffe medan du väntar. Cykla tillbaks igen för det goda kaffets skull. Mycket trevligt ställe”

Martin Ivarsson - Google Reviews

“Supertrevligt! Fint fik, trevliga personer som jobbar, snabb service. T.o.m min långa Bullittbike gick att ta in i lokalen!”

Anna Holm - Google Reviews