Ställ bilen, börja cykla

Ta dig runt i stan med stil

  • Perfekt för barnfamiljen

    Att ha barnen framför sig är både smidigt och enkelt. De sitter rymligt och säkert och ni kan med enkelhet åka runt i stan eller ta er ut till havet. Lådan är rymlig och rymmer både barn och packning.
  • Built to tilt

    Eftersom MK1-E lutar i kurvor så skapas de bästa förutsättningarna för att med lätthet ta sig fram snabbt och säkert. De tre hjulen hjälper till att effektivt eliminera ojämnheter i underlaget och ser till att även de gropigaste vägarna blir enkla att köra på.
  • På grus och på asfalt

    MK1-E klarar av att framföras både på asfalt och på grusväg. Med de anpassade däcken från Schwalbe så tar du dig längre och säkrare än med tidigare generations däck.

Fakta

Med standard range tar du dig upp til 70 km på en laddning. Om du köper till Dualbattery 1000Wh så tar du dig upp till 140 km på en laddning.


Med den nya generationens MK1-E så kan du lasta upp till 100 kg i lådan och föraren kan väga upp till 150 kg. Totalt kan cykeln bära 250 kg.


Vår MK1-E med automatisk växling kräver minst underhåll då det inte sitter vajrar som sliter i höljen. Vi rekommenderar en lastcykelservice en gång per år eller vid 1000km, vad som kommer först. Då byts också tiltfjädrarna vid behov.


Cykeln är utrustad med det senaste elcykelsystemet från Bosch. Det inkluderar Kiox, CX Line Performance Gen.4, och Bosch revolutionerande batterier.


Längd: 2170 Bredd:910 Höjd:1060 Vikt: ca. 50kg beroende på kofiguration.


Levereras standard med Abus Shield Plus ramlås med YourPlus nyckel som matchar nyckeln till batteriet.


Med Gates senaste kolfiberförstärkta CDX rem slipper du problem med drivlinan.


Integrerad belysning

Alla MK1-E levereras med integrerad belysning som du enkelt aktiverar från styret. Belysningen följer vägen och lyser upp så du både ser och syns.

Svart och vit eller mixa med svart låda och vit ram eller vice versa.


Framhjul: 20" x 2.35 Schwalbe Pick-Up

Bakhjul: 26" x 2.35 Schwalbe Pick-Up


Use this text to provide detailed information like sizing, shipping, ingredients, or to answer frequently asked questions.


Use this text to provide detailed information like sizing, shipping, ingredients, or to answer frequently asked questions.


Redo för

Provcykling?

I vår butik på Sofiagatan 4 kan du provcykla vår democykel. På plats kommer vi gå igenom grunderna i cykeln och du får självklart låna hjälm. Välkommen.